Majka je majka – grupa podrške za mlade majke

Da li postoje idealne mame koje podižu srećnu djecu bez problema, nedoumica i grešaka? Da li postoji savršena mama? Koje greške u vaspitanju mame prave iz najbolje namjere? Da li to što Vam roditeljstvo pada teško znači da ne volite svoju bebu? Šta je dovoljno dobroj mami dozvoljeno, a šta ne (da li joj je dozvoljeno da viče, galami, bude ljuta, plače)?

Na radionici ćemo se družiti i razgovarati o svim onim temama vezanim za majčinstvo o kojima se rijetko razgovara. Namijenjena je prvenstveno mladim i maloljetnim majkama u cilju njihovog osnaživanja, kao i svim trudnicama koje se osjećaju nespremno za roditeljstvo ili majkama koje se teško nose sa izazovima koje roditeljstvo nosi.
Radionice se održavaju u okviru Lonac.pro projekta Majka je majka koji sprovodi neformalna grupa građana u saradnji sa EKO EHO – Centar za edukaciju i promociju zdravog života a finansira Fondacija Mozaik. Cilj projekta je podrška mladim i maloljetnim majkama kako bi se osnažile za samostalniji život i suočavanje s izazovima roditeljstva.

Prisustvo radionici je besplatno, ali zbog ograničenog broja mjesta, molimo vas da se prijavite na ekoehocentar@gmail.com.
Mame sa bebama u naručju su dobrodošle! Ukoliko dolazite sa Vašim djetetom molimo Vas da nam to naglasite i napišete uzrast djeteta jer je broj mjesta za djecu ograničen. Unaprijed hvala što ćete ovaj poziv proslijediti potencijalno zainteresovanim mamama!

Recent Posts